Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 3:36 am Postovi: 158
Kome da verujem - SPOT 2010
SASA KOVACEVIC - Kome da verujem ( SPOT ) offical HQ video 2010
Spot:: Kome da verujem - Saša Kovačević Manekenka: Jovana iz NIša Location: Sarajevo Rezija: Haris Dubica & DJ DaJo Production ------------------------------------------ Sasa Kovacevic - Kome da verujem Text & Muzika: Ranko Slijepcevic Arazman: Dusan Alagic ------------------------------------------ Official Channel SashaKovacevicTV's http://www.youtube.com/user/SashaKovacevicTV
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 3:33 pm Postovi: 174 Lokacija: Bg :)
Re: Kome da verujem - SPOT 2010
Prelep je spot...<3 i naravno Sale i devojka u spotu <3
_________________ "Preleti beskonačnost i pobedi vreme i maštu, ali nikad ne zaboravi kako se korača po zemlji."-M.Antić "Tu sam da ti nadu vratim,ako padnes da te uhvatim..."- PRATIM TE zauvek <3
"Jos uvek za tobom ludak,hodam bos,a kisa ne prestaje...Tvoje usne lazljive,nekom su nista,a meni su sve <3 "
Uto Apr 13, 2010 7:35 am
Sanjche
VIP fan
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 11:09 pm Postovi: 3232 Lokacija: Bor- Beograd
Slazem se sa svim gore napisanim. =) <3
_________________ [/url] DEFINICIJA IZ VUkajLIJE
*Sale*
"Nas covek, Srbin, mozda jedan od najpoznatijih Srba na celom svetu. Svi ga znaju i svi ga vole, mada mu niko ne zna prezime. Cesto mu srecemo ime na izlozima raznoraznih prodavnica kad okace one reklame sa "Sale - 70%". Svi, ama bas svi dolaze da ga vide. Postoji zimski i letnji Sale. Neki glupi ljudi ga zovu i rasprodaja, ali ja sam ubedjen da mu je Sale jedino i pravo ime."
Sub Apr 24, 2010 11:07 am
micili
Moderator
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 12:00 am Postovi: 5698
iskreno? nisam odusevljena, mislim da nije Saletov verovatno mi ne bi bio ni malo zanimljiv...sta cu, ukusi su razliciti....Spot za pesmu "Mila" je po meni mnogo bolji....
_________________ ... Nocas me ne pitaj nista, pusti da budem ti sve, ono malo parce papira sto si zguzvala zauvek...Bicu tvoj pajac nocas, hajde zavrti me, uzmi me za ruku i odvedi me... Jos uvek za tobom ludak, hodam bos a kisa ne prestaje, tvoje usne lazljive, nekom' su nista, a meni su sve....
Pon Jun 07, 2010 12:29 am
pety&selma
Mega Fan
Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 1:12 pm Postovi: 1920 Lokacija: UE
micili je napisao:
iskreno? nisam odusevljena, mislim da nije Saletov verovatno mi ne bi bio ni malo zanimljiv...sta cu, ukusi su razliciti....Spot za pesmu "Mila" je po meni mnogo bolji....
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu