Danas je Sub Sep 04, 2010 9:34 pm

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 316 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
 Story 
Autoru Poruka
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 07, 2007 11:50 pm
Post Re: Story
Saša Kovačević kupuje klub u Grčkoj
Teme: Novi album , preduzetništvo ,

Popularni pevač Saša Kovačević odlučio je da počne da se bavi i ugostiteljstvom i kupuje klub u Grčkoj, u Pefkohoriju

Saša Kovačević ovih dana ima pune ruke posla. Pored albuma koji svakodnevno snima, mladi pevač je odlučio i da otvori muzički studio. Sa bratom i prijateljima svakodnevno oprema novi prostor, kupuje nameštaj i opremu potrebnu za snimanje pesama. Ipak, Saša planira da se pored posla bavi i ugostiteljstvom, pa ovih dana užurbano priprema papire kako bi kupio noćni klub u Grčkoj. Naime, Kovačević već godinama letuje u Pefkohoriju sa prijateljima i zbog toga je poželeo da bude vlasnik lokala na obali u kome će i on pevati.

Ksenija Konić
http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih ... rckoj.html

Uto Dec 01, 2009 1:57 pm
VIP fan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 11:09 pm
Hhehehe...mislim da sam odlucila gde cu na letovanje... :P :)

DEFINICIJA IZ VUkajLIJE

*Sale*

"Nas covek, Srbin, mozda jedan od najpoznatijih Srba na celom svetu. Svi ga znaju i svi ga vole, mada mu niko ne zna prezime. Cesto mu srecemo ime na izlozima raznoraznih prodavnica kad okace one reklame sa "Sale - 70%". Svi, ama bas svi dolaze da ga vide. Postoji zimski i letnji Sale. Neki glupi ljudi ga zovu i rasprodaja, ali ja sam ubedjen da mu je Sale jedino i pravo ime."

Uto Dec 01, 2009 6:54 pm
VIP fan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Apr 30, 2007 8:51 pm
Hah, da.... I mi ostali :D

Sre Dec 02, 2009 8:09 pm
АДМИНИСТРАТОР
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Dec 22, 2006 10:45 pm
ovo za nocni klub u grckoj i nije bas tacno :)

Čet Dec 03, 2009 10:26 pm
VIP fan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 11:09 pm
Njaaa... ih, bre...sad opet moram cele god.da razmisljam samo o tome gde cu na letovanje... Zivot nije fer. :-P :)

DEFINICIJA IZ VUkajLIJE

*Sale*

"Nas covek, Srbin, mozda jedan od najpoznatijih Srba na celom svetu. Svi ga znaju i svi ga vole, mada mu niko ne zna prezime. Cesto mu srecemo ime na izlozima raznoraznih prodavnica kad okace one reklame sa "Sale - 70%". Svi, ama bas svi dolaze da ga vide. Postoji zimski i letnji Sale. Neki glupi ljudi ga zovu i rasprodaja, ali ja sam ubedjen da mu je Sale jedino i pravo ime."

Čet Dec 03, 2009 10:49 pm
Redovni učesnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 3:33 pm
http://www.story.rs/top15.html

Ljudi...glasajteeeee :) :) :) :)

"Tu sam da ti nadu vratim,ako padnes da te uhvatim..."- PRATIM TE zauvek <3

"Jos uvek za tobom ludak,hodam bos,a kisa ne prestaje...Tvoje usne lazljive,nekom su nista,a meni su sve <3 "

Ned Dec 20, 2009 11:04 am
Redovni učesnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 3:33 pm
http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih ... -mila.html

"Tu sam da ti nadu vratim,ako padnes da te uhvatim..."- PRATIM TE zauvek <3

"Jos uvek za tobom ludak,hodam bos,a kisa ne prestaje...Tvoje usne lazljive,nekom su nista,a meni su sve <3 "

Čet Dec 24, 2009 2:30 am
Mega Fan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 1:12 pm
http://www.story.rs/video/7811-na-meti- ... eljki.html

Pon Mar 15, 2010 12:23 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Saša Kovačević snimio spot sa devojkom Jovanom

http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih ... vanom.html

Okršaj poznatih u kuglani (U video prilogu pogledajte kakva je atmosfera bila u kuglani i šta o svom sportskom umeću govore poznati kuglaši Ana Bebić, Nikola Rokvić, Saša Kovačević, Đorđe Gogov i Ivana Selakov.)

http://www.story.rs/video/8123-okrsaj-p ... glani.html

Uto Mar 30, 2010 9:48 am
Mega Fan
Korisnikov avatar

Saša Kovačević: Prevara mi nije strana

http://www.story.rs/intervju/8259-sasa- ... trana.html

Uto Apr 06, 2010 3:30 pm
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 12:00 am
slatka mu je devojcica, on sve to odmah u spotove :haha: dobar je

... Nocas me ne pitaj nista, pusti da budem ti sve, ono malo parce papira sto si zguzvala zauvek...Bicu tvoj pajac nocas, hajde zavrti me, uzmi me za ruku i odvedi me... Jos uvek za tobom ludak, hodam bos a kisa ne prestaje, tvoje usne lazljive, nekom' su nista, a meni su sve....

Sre Apr 07, 2010 5:29 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Pa, normalno! Jeftinije mu je da plati njoj u naturi :evil: :haha: :haha: :haha: :evil: , nego da placa manekenke!

Sre Apr 07, 2010 6:46 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Sutra promocija novog albuma!
http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih ... ocije.html

Pon Jun 28, 2010 10:06 am
Mega Fan
Korisnikov avatar

Saša Kovačević ponovo marinac
http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih ... rinac.html

Uto Jul 06, 2010 7:07 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Sale u novom "Story"-u, na 4 strane kao boxer Slika! Na jednoj slici cak sa plavim okom! :haha:

Pet Jul 23, 2010 1:05 pm
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 07, 2007 11:50 pm
novi story ...

Saša Kovačević: Godišnjica nežne ljubavi
15 Avg 2010

Pop pevač Saša Kovačević i njegova voljena izabranica Jovana Koković proveli su uzbudljiv jednomesečni odmor u grčkom gradu Pefkohoriju gde su proslavili godinu dana svoje romanse

Nakon što je sabrao utiske posle objavljivanja svog poslednjeg albuma Ornament i spektakularne promocije novih pesama u Vili Jelena, pop pevač Saša Kovačević odlučio je da se tokom jula odmori i uživa u blagodetima mora. Baš kao i tokom nekoliko prethodnih godina, mladi muzičar izabrao je da predahne u gradiću Pefkohoriju na grčkom poluostrvu Kasandra, gde njegov kum Jorgos poseduje hotel Philoxenia, a ove godine pevač je zapevao i na svečanom otvaranju njegovog novog ugostiteljskog objekta. Ipak, najlepše trenutke Kovačević je provodio sa svojom izabranicom, dve godine mlađom Jovana Koković, s kojom je tokom letovanja proslavio i prvu godišnjicu harmonične romanse.

- Jovana i ja smo se zaista dobro odmorili u Grčkoj, ali i u potpunosti posvetili jedno drugom. S nama su bili moj brat Rade i moja draga koleginica Jelena Tomašević, a pravi ugođaj priredili su nam i moji kumovi Milica i Jorgos. Njih dvoje su odnedavno u braku, a meni su ukazali tu čast da im budem kum. Moja devojka i ja smo neizmerno uživali u svakom zajedničkom trenutku prisećajući se godine koja je prošla. Ipak, nismo na spektakularan način obeležili godišnjicu veze jer se trudimo da svaki dan slavimo našu ljubav. Naravno, izašli smo na večeru i prisetili se nekih od detalja tokom dvanaest meseci zabavljanja – iskren je Saša koji je tokom odmora u Grčkoj 27. jula ludom žurkom u klubu hotela Philoxenia proslavio svoj dvadeset i peti rođendan.

- Sebi sam poželeo da se neke životne okolnosti, u kojima trenutno uživam, nikada ne promene. Zaista sam zadovoljan sobom i svojim životom, pa nisam imao posebnih želja. Pre svega, srećan sam zbog toga što imam idilične odnose sa članovima svoje porodice koja funkcioniše kao prava mala kreativna radionica, kao i devojku koja me podržava – tvrdi Saša koji je svojoj izabranici poverio glavnu žensku ulogu u spotu za pesma Kome da verujem.

- Nisam želeo da obelodanjujem svoju vezu s Jovanom jer, što je i logično, na početku veze nisam bio siguran da će naš odnos prerasti u ozbiljnu romansu. Doduše, nikada nisam bio jedan od onih likova iz javnog sveta koji bez zadrške pričaju o svom privatnom životu. Međutim, posle pola godine uverio sam se kako je Jovana prava osoba za mene pa nema potrebe da je krijem od javnosti. Danas je naš odnos zasnovan na ogromnom poverenju, a sviđa mi se i to što ona ima razumevanja za moje brojne obaveze. Zato sam se tokom odmora trudio da joj nadomestim sve one dane kada nisam mogao da budem uz nju zbog prirode svog posla. Imali smo vremena da jedno drugo obasipamo nežnošću i u potpunosti uživamo u našoj ljubavi – priznaje popularni pevač.

Nikola Rumenić

http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih ... ubavi.html

Ned Avg 15, 2010 6:02 pm
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 316 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13