Danas je Sub Sep 04, 2010 10:33 pm

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 779 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Sledeća
 SVET 
Autoru Poruka
Mega Fan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 1:03 pm
Post Re: SVET
ni ja :|

Uto Apr 21, 2009 12:41 pm
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 02, 2007 4:06 pm
ni ja :D ma laz je pretpostavljam

♥ ..Marko.. ♥

Uto Apr 21, 2009 1:39 pm
Redovni učesnik

Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 3:36 am
http://www.facebook.com/pages/SASHA-KOV ... 8354714062

Poslednji put menjao Prijatelj dana Sre Avg 19, 2009 5:55 pm, izmenjena samo jedanput

Sre Avg 19, 2009 5:47 pm
Redovni učesnik

Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 3:36 am
GOGA STANIĆ: NAPOKON SMUVALA SAŠU KOVAČEVIĆA!

Slika

Slika

Autor: Zorica Radulović
Objavljeno: 18.08.2009 10:00

Pošto se pre pola godine definitivno raskantao sa plavokosom Ivonom Laković, Saša Kovačević šeta novu cicu! Kako „Svet“ ekskluzivno saznaje, reč je o erotksom foto-modelu Gogi Stanić, koja je u emotivnu vezu sa popularnim muzičarem uplovila nakon raskida sa taze menadžerom Markom Nikolićem, rođenim bratom Ane Nikolić. Kovačević je novu romansu započeo nedugo po povratku iz Grčke, gde je tokom jula sa bratom Radetom tradicionalno boravio na jednomesečnom letovanju. „Goga i Saša poznaju se dugi niz godina, još od Radijskog festivala 2005. godine, ali tek nedavno su postali izuzetno prisni, i to na njenu inicijativu. Jer, nije tajna da je Stanićeva još od srednjoškolskih dana zagrejana za Saleta“, otkriva insajder „Sveta“ blizak novopečenom paru, koji tvrdi da partneri zasad svoju vezu kriju.
Slika

Slika
http://www.facebook.com/pages/SASHA-KOV ... 8354714062

http://www.youtube.com/SashaKovacevicTV

„Nije do Goge, ona bi slavnog pevača rado prošetala u javnosti, ali Saša više ne želi da deli svoju intimu sa širokim narodnim masama“, završava naš izvor, uz konstataciju da Kovačević u to ime sa Stanićevom nijednom nije izašao u noćni provod, niti ju je poveo na neki od svojih koncerata koje je poslednjih nedelja imao po Srbiji i Bosni. To, naravno, nikako ne treba da znači da njihova veza nije ozbiljna. Naprotiv. Goga se svakim danom sve više trudi da uvčrsti svoj odnos sa Kovačevićem - da li zbog ljubavi koja joj je posle raskida sa Markom potrebna ili zbog pesama koje su joj još potrebnije za debi album koji uveliko planira da snimi, ne znamo, tek seksepilna Beograđanka popularnom pevaču ne ostavlja prostora za druge devojke.S druge strane, ni njihovi bivši partneri ne miruju. Sašina dugogodišnja devojka Ivona nakon statiranja u spotu „Med“ Emine Jahović i Dina Merlina, na dobrom je putu da nađe novog izabranika, dok je Marko Nikolić, koji je Gogu ostavio krajem proleća tekuće godine, u međuvremenu uplovio u srećnu vezu sa devojkom javnosti mnogo poznatijom od Stanićeve, čiji identitet, poučen iskustvom svoje slavne sestre Ane, trenutno krije kao zmija noge. I ne samo on...nastavak možete da pročitate u novom broju "Sveta".
http://www.svet.rs/

Sre Avg 19, 2009 5:52 pm
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 07, 2007 11:50 pm
hhahaha cekala sam tebe gale da okacis ovo :))))

Čet Avg 20, 2009 12:35 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

:)... jel istina...? jel to nowi swet...?

Ned Avg 23, 2009 12:11 am
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Dec 24, 2006 2:10 pm
devojka je malo bolja od drugih :)))))))))svaka chast :)))))

Pon Avg 24, 2009 5:38 pm
Administrator
Korisnikov avatar

nisu zajedno ,i u pitanju je prosli br sveta :)

Pon Avg 24, 2009 9:02 pm
Redovni učesnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 3:33 pm
pety&selma je napisao:
SAŠA KOVAČEVIĆ: MAZNUO MANJU, ALI PUNIJU

Ko se zadnji smeje najslađe se smeje! Upravo tako možemo okarakterisati trenutnu ljubavnu situaciju pop zvezde Saše Kovačevića. Posle raskida šestogodišnje veze sa Ivonom Laković, Sale nije dugo samovao. A i zašto bi, kada mu je plavokosa manekenka pre nekoliko meseci nabila rogove varajući ga sa njegovim manje poznatim kolegom, ali i bliskim prijateljem Damirom Handanovićem. Pevač je sve to stoički podneo, ne izgovorivši nijednu uvredu na račun preljubnice i prijatelja koji ga je izdao, pa je mirne glave i savesti isplovio iz ljubavne luke u kojoj je bio usidren toliko dugo. A da sreća prati hrabre, potvrđeno je i ovog puta.

Naime, mladi pevač već dva meseca uživa u zagrljaju nove devojke i, gle čuda, takođe manekenke. Da je i ona kojim slučajem plavuša, verovatno bismo pomislili da Sale još nije preboleo Ivonu, te da u novoj izabranici traži upravo nju. Kako je reč o brineti, mlađoj i, po našoj slobodnoj proceni, slađoj od njene prethodnice, o tome nema ni govora. Devetnaestogodišnja lepotica je zapravo Manja Babović i veoma je uspešna u svetu manekenstva. Verujemo da vam je ovo crnogorsko prezime i te kako poznato, jer je njen rođeni brat niko drugi do fudbaler Stefan Babović. Malo bolje upućeni znaju da su njih dvoje podmladak jedne od najbogatijih porodica u Srbiji, odnosno naslednici poznatog biznismena Milije Babovića.

Inače, Manja i Saša su se upoznali u decembru prošle godine na jednoj modnoj reviji, ali su u početku bili samo prijatelji. Sredinom januara sasvim slučajno su se sreli na Kopaoniku, gde su otišli na odmor, doduše, svako sa svojim društvom. Upravo u tom periodu sevnule su i prve varnice između njih, na koje nisu ostali imuni. Pošto je njegova veza sa Ivonom u to vreme uveliko bila na staklenim nogama, nije mnogo trebalo da pop pevač poklekne pred čarima zgodne Babovićeve. Po povratku u Beograd počeli su sve intenzivnije da se viđaju i druže, a nedugo potom su i ozvaničili svoju vezu.

jao Manjaaa...pa znam je ja..ona je isla sa mnom u skolu..zavrsila je sada...bas lepo,slatka je ona,bila je mnoogo lepa na maturi..samo je malo mrsava...

a za ovu drugu...khm...nije losa...lepo izgleda...ali mi je manja u faci lepsa, a ova je zgodnija...

omg...ko da sam musko.. :haha:

"Tu sam da ti nadu vratim,ako padnes da te uhvatim..."- PRATIM TE zauvek <3

"Jos uvek za tobom ludak,hodam bos,a kisa ne prestaje...Tvoje usne lazljive,nekom su nista,a meni su sve <3 "

Čet Avg 27, 2009 2:05 pm
Redovni učesnik
Korisnikov avatar

e ljudi ima na poslednjoj strani sveta...ono u izvalama nedelje
Sasha:
"Dugujem mnogo svojim roditeljima,posebno ocu i majci."

:haha: Obozavam ga... :haha:

"Jos uvek za tobom ludak,hodam bos,a kisa ne prestaje...Tvoje usne lazljive,nekom su nista,a meni su sve <3 "

Sub Sep 26, 2009 12:33 am
АДМИНИСТРАТОР
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Dec 22, 2006 10:45 pm
hahahaha :)

pa jbg, njima specijalno duguje :D

Sre Sep 30, 2009 9:21 pm
Redovni učesnik
Korisnikov avatar

Izasao je u novom broju dva puta.
1.slikali su ga na nekoj promociji..Tu sedi i pije viski,lepa slicica..:)
2.mali text i slika povodom studija koji otvara...

:)))

Uto Okt 20, 2009 7:11 pm
Administrator
Korisnikov avatar

Slika

Sre Okt 21, 2009 1:32 am
Redovni učesnik
Korisnikov avatar

hehehe...a ova slika je najjaca...:D :D :D Sale alkos...:D :haha:

Sre Okt 21, 2009 4:55 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

:haha: :haha: ... mica.... :)

Čet Nov 05, 2009 4:29 pm
Redovni učesnik
Korisnikov avatar

http://www.svet.rs/clanak/sa%C5%A1-kova ... ment-76298

opet za klub u Grckoj...:)

Pon Dec 07, 2009 9:51 pm
Administrator
Korisnikov avatar

NOVI BROJ

SAŠA KOVAČEVIĆ: PRIČAJU DA VOLIM MUŠKARCE!

Autor: Dragan Kecman

Foto: Andreja Damnjanović

Objavljeno: 02.03.2010 - 14:00

Ako neko može da se pohvali armijom ženskih fanova, onda je to svakako šarmantni Saša Kovačević. Jer, gotovo svaka druga tinejdžerka mašta o tome da se probudi na njegovom ramenu, dok njihove mame sa simptijama gledaju na maštarije svojih mezimica. Čak ni činjenica da popularni Zemunac pune četiri godine nije snimio nove pesme nije uzdrmala njegovu poziciju na pop sceni. I dalje je jedan od omiljenih...

Između dva albuma napravio si pauzu od čak četiri godine.
Nisam imao dobre pesme, pa sam čekao da mi autori ponude nešto što je vredno i kvalitetno.

Zašto sam sebi nisi napisao pesme?
Nekako, za sebe nikada nisam znao da napravim pesmu, dok za druge to vrlo korektno radim. Ne umem da objasnim zašto je to tako.

Za koga si sve radio?
Brat i ja uglavnom radimo za pevače narodne muzike. Sarađivali smo sa Acom Pejovićem, Šakom i Dadom Polumentom, Nemanjom Stevanovićem, a napravili smo pesmu i Milici Todorović za predstojeći „Grand festival“. Dugo sam radio po splavovima i odlično sviram narodnjake, tako da mi komponovanje takvih pesama nije problem.

Zameraju ti da ti pesme koje izvodiš liče jedna na drugu.
Da, to me prati otkako sam počeo. Zavisi kako ih ko doživljava. Normalno je da, ako su ti na albumu sve balade, ljudi imaju utisak da pesme liče jedna na drugu. Zato na novom CD-u ima različitih stilova. Roka, popa, džeza...

Ima li na novom albumu biografskih momenata?
Slagaću te ako ti kažem da ima.

Ne sarađuješ sa Marinom, Brajom... Isuviše koštaju za tvoj budžet?
Nemam finansijskih problema. Nove pesme potpisuje ekipa sa kojom sam počeo, a konja koji pobeđuje ne treba menjati. Doduše, sa Brajom sam pregovarao da radimo, ali u tom trenutku nije imao neki izbor pesama.

Kad smo već kod novca, je l' tačno da se na našim festivalima pobeđuje samo ako platiš?
Ne znam kakva iskustva imaju drugi, ali ja nikada nisam želeo da platim nagradu. Eventualno da meni plate da pobedim (smeh)... Šalu na stranu, od pobede nemaš ama baš ništa ako ti pesma ne prođe. Zašto onda bacati pare... „Jedina si vredela“ je pre četiri godine na jednom festivalu bila četvrta, a napravila mi je ogroman posao. Iskreno, ne mogu da se setim pesama koje su imale bolji plasman, osim Tijanine „Julijane“, koja je pobedila.

Čujem da si u studio koji otvaraš mnogo uložio.
Kada radim za kolege, oni dolaze kod mene kući, a tamo mi je potrebna privatnost, pa je to jedan od razloga zbog kojih sam odlučio da otvorim studio. Što se novca tiče, tačno je da sam uložio mnogo, pa se nadam da ću, ako ništa drugo, bar biti na pozitivnoj nuli.

Visokobudžetni spotovi, luksuzan studio... Odakle ti pare?
(smeh)... Nakon prvog albuma od svake svirke sam po strani ostavljao 100-200 evra kako bih taj novac kasnije uložio u pesme, spotove... Nisam bogzna kako situiran, jer i sam znaš da pop pevači ne zarađuju ni približno kao kolege iz folk branše. No, ne bunim se, jer sam nekada od trideset dana imao dvadeset šest radnih.

Znači, svu lovu si zaradio pevajući?
Da, isključivo pevajući. Nemam sponzore (smeh)... Drugo, nikada nisam bio u fazonu da trošim pare na brza kola, putovanja...

Tako i dalje živiš sa mamom i tatom.
Da, ali u studiju postoji i spavaća soba, od koje ćemo Rade (rođeni brat prim.aut.) i ja napraviti neki naš štek, što će reći da ćemo se u neku ruku konačno osamostaliti.

Sad imaš devojčicu, pa je dovedeš u studio...
(smeh)... Eto ga sad... Kažem ti, studio će biti naš štek.

Jesi dovodio devojke kod mame i tate u stan?
Jesam, kao i svi. Naravno, nikada nisam od roditeljskog doma pravio kupleraj. Sve je bilo u nekim normalnim granicama.

Čujem da u studiju imaš i džakuzi. Biće zanimljivo.
(smeh)... Pa, da. Moram da se relaksiram posle nekog velikog posla.

Kako ti se čini snajka?
Super je! Milica (Todorović prim.aut.) je dobra devojka i baš mi je drago što ju je baš moj brat smuvao. Da ne spominjem da je odlična pevačica, to već svi znaju.

Oni su baš u ozbiljnoj vezi?
Čini mi se da jesu. Mada, Rade i ja nikada otvoreno nismo pričali o devojkama, kako ova, kako ona...

Kako ova, kako ona šta?
Kuva (smeh)... U svakom slučaju, drago mi je zbog njih. Mladi su, lepi i imaju perspektivu.

Planirate li vas dvojica da podignete njenu karijeru na neki viši nivo?
Ne znam koliko ja tu mogu preterano da pomognem, osim u tom nekom muzičkom smislu. Trudili smo se da joj za „Grand festival“ napravimo što bolju pesmu, a na njoj je da je što bolje izvede i da to narod prihvati.

Za koga nikada ne bi napisao pesmu?
Nema takve osobe. Ovo je posao, a ja svaki posao doživljavam profesionalno i uopšte ne pravim selekciju. Svakom ko odluči da dođe u naš studio posvetiću se sto odsto.

Sa druge strane, sa kim bi posebno voleo da sarađuješ?
Hm... Recimo sa Cecom, Lepom Brenom, Željkom Šašićem, nekim zvezdama „Granda“...

Šta je sa klubom koji si planirao da otvoriš u Grčkoj?
Zbog mnogo posla oko studija to se izjalovilo, ali sam siguran da ću tako nešto uraditi u skorijoj budućnosti.

Polako ali sigurno postaješ pravi biznismen.
Šta da ti kažem, već stvaram kapital (smeh)...

Kako ćeš se odbraniti od sponzoruša posle ovog intervjua?
(smeh)... Veliki pozdrav za sponzoruše!

Voliš ih?
Ma kakvi, ko ih voli. Generalno ne volim neiskrenost, a njima je upravo to primarna karakterna crta čim mogu zbog novca da glume ljubav.

Kakav si konflikt imao sa Eminom Jahović pa je tvoje gostovanje na njenom koncertu u Beogradu bilo pod znakom pitanja?
Imao sam ranije zakazane koncerte koje sam u poslednjem trenutku jedva ispomerao kako bih mogao da se pojavim u Centru „Sava“. Nikakve svađe nije bilo, kao što su mediji pisali. Eminu mnogo volim i poštujem, a na koncertu sam se iza scene sjajno proveo.

Šta se dešavalo iza scene?
Dosta se pilo (smeh)... Znaš kako, među muzičarima uvek vlada pozitivna atmosfera, pa kad god se nađemo, obično se dohvatimo viskija kako bismo se malo zagrejali (smeh)... Ipak, daleko od toga da smo se uroljali. Ne bi bilo fer prema Emini.

Hoće li nas Emina, ode li na „Evrosong“, dobro predstaviti?
Možda sam kada je ona u pitanju malo subjektivan, ali mislim da bi zaista bila sjajna za tako nešto. Mada, i mali Stanković je super, sviđa mi se taj njegov fazon.

Sebe ne vidiš u toj priči?
Zašto da ne, ne treba se zadovoljavati samo našim prostorima. Treba širiti popularnost.

Nešto ne mogu da te zamislim kako pevaš „Iš, iš, iš“, što je Bregovićev prepoznatljiv fazon.
Ne znam koliko si upućen u to, ali ja na nastupima pevam i narodnjake, tako da ne smatram da mi je bilo koji muzički fah stran.

Pevaš narodnjake zbog bakšiša?
Naravno da ne, ne uzimam bakšiš na tezgama.

Sav si mi ti... Nego, imaš li trenutno devojku?
Pa (smeh)... Neću da ti kažem...

...nastavak intervjua počitajte u novom broju "Sveta".

Sre Mar 03, 2010 11:38 pm
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 12:00 am
svidja mi se ovaj interview, deluje jako zanimljivo :evil:

Rade je ipak sa Milicom :cry: prezivecu....

... Nocas me ne pitaj nista, pusti da budem ti sve, ono malo parce papira sto si zguzvala zauvek...Bicu tvoj pajac nocas, hajde zavrti me, uzmi me za ruku i odvedi me... Jos uvek za tobom ludak, hodam bos a kisa ne prestaje, tvoje usne lazljive, nekom' su nista, a meni su sve....

Čet Mar 04, 2010 2:26 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 1:12 pm
http://www.facebook.com/video/video.php ... 6472272418

Čet Mar 11, 2010 1:41 pm
Prolaznik

Pridružio se: Ned Mar 14, 2010 10:06 pm
Moze neko da mi da informaciju je li sasa zaista prekino vezu sa svojom dugogodisnjom djevojkom,,il su to sam bezvezni tracevi..prosto ne mogu da vjerujem:(

Pon Mar 15, 2010 6:24 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Saša Kovačević "krije" devojku Jovanu

http://www.svet.rs/clanak/sa%C5%A1a-kov ... jku-jovanu

Uto Mar 16, 2010 9:44 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Saša Kovačević pokazao devojku Jovanu
http://www.svet.rs/clanak/sa%C5%A1a-kov ... jku-jovanu

Pon Mar 29, 2010 6:35 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

Saša Kovačević: Nova devojka u novom spotu
http://www.svet.rs/clanak/sa%C5%A1a-kov ... ovom-spotu

Sub Apr 03, 2010 11:21 pm
Mega Fan
Korisnikov avatar

SAŠA KOVAČEVIĆ: MA, KO SE TO ZALJUBIO!

http://www.svet.rs/clanak/sa%C5%A1a-kov ... o-zaljubio

Uto Apr 06, 2010 11:22 pm
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 12:00 am
bas su slatki :trep:

... Nocas me ne pitaj nista, pusti da budem ti sve, ono malo parce papira sto si zguzvala zauvek...Bicu tvoj pajac nocas, hajde zavrti me, uzmi me za ruku i odvedi me... Jos uvek za tobom ludak, hodam bos a kisa ne prestaje, tvoje usne lazljive, nekom' su nista, a meni su sve....

Sre Apr 07, 2010 5:25 pm
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 779 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Sledeća